Koivijverwinkel.nl uw vijverwinkel met de laagste prijzen.

Koivijverwinkel.nl Informatieve vijver site over wat we tegen de laagste prijs aanbieden.

Blue eco vijverpompen

blue eco vijverpomp kopen? Wij hebben blue eco aanbiedingen.

Vraag hier de laagste prijs voor een blue eco vijverpomp aan op:
             
Blue eco vijverpomp

De blue eco Titanium vijverpomp in het kort:

blue eco : Het beste op het gebied van waterverplaatsing.
blue eco : verkrijgbaar in de types 240,320,500,900 en 1500.
blue eco : regelbaar in toeren voor zeer veel toepassingen.
blue eco : energiezuinig en minder toeren is minder stroom !
blue eco : voor de grotere koi en natuurvijvers.
blue eco : uitermate geschikt i.c.m. een beadfilter systeem.
blue eco : droog en nat opstelbare vijverpomp.
blue eco : allernieuwste true sine wave techniek.

BLUE ECO OPSTART INSTRUCTIES nederlands
BLUE_ECO_OPSTART_50705291c5423.jpg De Blue eco vijverpomp heeft ENERGY LABEL A !


Alle Blue eco vijverpompen zijn uitgevoerd met 1 van deze controllers.

Klik op de map om de complete blue eco handleiding te lezen/downloaden : 

 

Blue eco Technische Specificaties:

blue eco ROTOR
De rotor, het hart van de aandrijving waaraan de allerhoogste eisen gesteld dienen te worden. Met de wolfram of titanium as als hart in het systeem, is hier omheen de 8 polige rotor gebouwd. Deze statisch en dynamisch gebalanceerde blue eco rotor bestaat uit 16 hoogwaardige super magneten van neodinium. Deze rotor wordt aan de buitenzijde beschermd door een laag composiet carbon versterkt met aramide vezel. De beide uiteinden zijn voorzien van een dubbele blue eco as afdichting met vlakke gepolijste glijlagers welke gevat zijn in een trilling vrije siliconen bedding. Dit maakt deze rotor niet alleen volledig geschikt voor zeewater maar ook voor het voorkomen van doorgeven van trillingen aan laaggewervelde dieren en kol die hier zeer gevoelig voor zijn.

blue eco STATOR
De 27 polige stator draagt er zorg voor dat de rotor niet alleen gelijkmatig wordt aangedreven, maar dank zij True Sine Wave met een ongeëvenaard aanloop moment.

blue eco POMPBEHUIZING
De blue eco pompbehuizing is gemaakt van een blend van ABS en PC kunststof en verenigt hiermee de positieve eigenschappen van beide kunststofsoorten. Hier huist de volledig in epoxy ingegoten stator eveneens beschermd door de met aramide vezel versterkte carbon bekleding.

blue eco POWERMODULE
True Sine wave technology voor de allerhoogste graad van betrouwbaarheid. In tegenstelling tot borstelloze gelijkstroom motoren met square wave techniek worden BLUE ECO pompen uitgerust met True Sine Wave golf techniek voor de allerhoogste graad van: Efficiency (90%), geruisloze loop, hoog aanloopkoppel, groot toerenbereik, C02 reductie.

blue eco LAGERS
Het lagersysteem is voor elke pomp het belangrijkste voor de betrouwbaarheid en levensduur. Blue Eco pompen zijn uitgerust met het diamantharde lagersysteem van gedoteerd siliciumcarbide, wel of niet in combinatie met het supersterke en slijtvaste wolfram. De keuze van deze zeer hoogwaardige materialen, die je niet in andere vijverpompen aantreft, waarborgen een jarenlang zorgeloos gebruik.

blue eco LEKVRIJ
Door de opbouw van de vijverpomp zal een blue eco vijverpomp nooit kunnen gaan lekken. De rotor draait in het water welke ook de lagers smeert. Met een uniek spoelsysteem, voor beide modellen verschillend, wordt het water binnenin tijdens het draaien continu ververst.

blue eco WATERDICHT
Daar waar de vijverpomp zelf een waterdichtheidsklasse heeft van IP68 (drukwaterdicht tot maar liefst 12 meter) heeft de controller een waterdichtheid van IP64 (spatwaterdicht). Gebruik buiten in een droge opstelling is dan ook toegestaan.

blue eco KABEL
De kabel met een extra elektrische afscherming zorgt voor extra veiligheid bij beschadiging. De buitenmantel, gemaakt van TPE, is zelfs volledig bestand tegen het zo agressieve zeewater. Deze kabel, draagt er aan bij dat de gehele blue eco vijverpomp ook continu onder (zee) water gebruikt kan worden.

blue eco CONTROLLER
De door Estrad BV ontwikkelde blue eco controller is ontworpen door en geproduceerd onder supervisie van de universiteit in Shenzen. Deze vooraanstaande universiteit, werkt nauw samen met o.a. de grootste Europese bedrijven en universiteiten op dit gebied.

blue eco CERTIFICERING
De BLUE ECO heeft in haar klasse, als enige, naast de standaard Europese CE certificering, ook het Duitse "TüV Prüfungs en Test certificaat" Dit geeft een extra waarborg voor kwaliteit en veiligheid.

blue eco TESTPROCEDURES
Elke blue eco controller wordt door de universiteit voorzien van software en stuk voor stuk gecontroleerd en gecertificeerd. Ook elke blue eco vijverpomp ondergaat een uitvoerige individuele testprocedure en wordt uitgeleverd met een testcertificaat.

Daru-Koi en Blueeco op Google

Een
blue eco vijverpomp koop je natuurlijk veilig en snel op blue eco.nl  (blue eco.nl is powered by daru-koi Koivijverwinkel)