koivijverwinkel.nl

Goedkoop en altijd de laagste prijs.

Goedkoopste, aanbieding, laagste prijs? Wellicht vind je het hier.

Algenpoeder.

Algenpoeder vijver!

Algenpoeder voor in de vijver wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Algenpoeder bestrijdt de algen op verschillende manieren. Er is algenpoeder op basis van kopersulfide maar ook op basis van zinkoxide en algenpoeder op natuurlijke basis. Algenpoeder op basis van kopersulfide is giftig en raden we sterk af. Er is ook algpoeder op basis van een zuurstof verhogend preparaat. Deze werkt minder goed maar is ook geheel onschadelijk voor mens en dier. Zinkoxide is één van de zware metalen maar is zeker een accurate oplossing maar valt ook onder de zware metalen. Zinkoxide is wel geschikter dan koper.

Quote: We raden wel algenpoeders aan op natuurlijke basis.


Wat is algenpoeder?

Algenpoeder is een poeder wat je gebruikt om van je draadalgen of zweefalgen af te komen. Het bestrijdt en verwijderd de algen uit je vijver. Natuurlijk breekt algenpoeder de algen af en worden ze echter niet echt uit de vijver verwijderd. Algenpoeder op basis van zware metalen is een noodzakelijk kwaad als je de algen niet op een natuurlijke manier verwijderd krijgt. Algen kunnen namelijk de koivijver of visvijver ernstige schade toebrengen. Niet de vijver op zich maar wel de vijverpomp of vijver pompen, maar ook het vijverfilter of bodemdrain. Vijverpompen kunnen door de draadalgen beschadigd raken doordat de rotor vast komt te zitten en de vijverpomp door kan branden. Vijverfilters kunnen verzadigd raken van algen en daardoor niet juist meer functioneren. Bodemdrains raken vaak door draadalgen verstopt. Iets wat je niet wilt.


Wanneer kun je algenpoeder gebruiken?

Algenpoeder op basis van natuurlijke bestanddelen kun je het gehele jaar gebruiken. Gebruik je het echter vrij frequent dan kun je beter een oplossing zien te vinden in bijvoorbeeld je vijverfilter en/of systeem. Vaak is daar iets mee aan de hand. Algenpoeders op basis van metalen of andere relatief schadelijke middelen kun je beter vermijden of gereduceerd toevoegen aan de koivijver of natuurvijver. Algenpoeder voor zwemvijvers moeten uiteraard alleen van onschadelijke middelen gemaakt zijn.


Is algenpoeder schadelijk?

Algenpoeder poeder zoals hierboven vermeld kan schadelijk zijn maar op basis van zinkoxide valt het mee. Natuurlijk moet je dit middel ook gereduceerd toevoegen aan de vijver. Algenpoeders zijn op zich niet schadelijk, indien juist toegepast, anders zouden de poeders immers verboden zijn. Kopersulfaat is zo’n algenmiddel wat wel schadelijk is. Koper is de schadelijkste vorm van de toegediende middelen die verkrijgbaar zijn.


Algenpoeder.

Algenpoeder is er niet alleen voor de vijver. Het wordt ook in de cosmetica gebruikt. Wij houden het hier echter bij de algenpoeders die voor visvijvers, koivijvers, zwemvijvers en natuurlijke vijvers zijn bedoeld.


Algenpoeder kopen?

Waar kun je een algenpoeder kopen? Algenpoeders samengesteld op de meest visvriendelijke manier vind je bij ons. Druk op de volgende link en ga rechtstreeks naar onze algen poeder vijverwinkel: algenpoeder kopen

Anti algen poeders koop je vanzelfsprekend bij jouw goedkoopste vijverwinkel. Daru-koi uw online webshop met de meest lage prijzen.

Denkt u ook aan uw gratis product? Deze kunt u zelf selecteren in onze online koivijverwinkel


Heb je een vraag over algenpoeders? Dan kun je die aan ons stellen. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.


Handleiding/gebruiksaanwijzing algenpoeders.

Handleiding/gebruiksaanwijzing van een algenpoeder zoals deze door ons worden verkocht vind je op onze website. Vaak is toedienen van het poeder geen ingewikkeld proces. De meeste algenpoeders moet je mengen met water in een emmer en vervolgens in de vijver gieten. Er zijn echter wel poeders die je alleen toe kunt dienen door ze over het wateroppervlak uit te strooien.


Algenpoeder op Youtube.

Filmpje over het eerste resultaat in de koi vijver na het toedienen van een anti algenpoeder. https://www.youtube.com/watch?v=MmzwBBWDUfs. Zie linkerzijde van deze pagina.


Algenpoeder tegen draadalg/draadalgen.

Bactosolution 2 tegen draadalgen is een uiterst effectief en veilige manier om u van uw draadalg af te helpen. Dit anti algen middel helpt de draadalgen te vernietigen en op adequate manier op te ruimen. Bactosolution 2 anti algenpoeder is op onze website te koop.


Algenpoeder tegen zweefalg/zweefalgen.

Algenpoeder tegen draadalgen is ook vaak uiterst effectief tegen zweefalgen. Zo ook Bactosolution 2. Dit anti draadalgen middel helpt ook tegen zweefalgen. Op www. zweefalg .nl vertellen we je er meer over. Algenpoeder tegen zweefalgen kopen? Bij ons voor de laagste prijs. De goedkoopste en beste anti zweefalgen poeder koop je bij daru-koi. Onze online vijverwinkel: www.daru-koi.com

Algenpoeder voor in de (koi)vijver

Heb je een vraag stel hem dan aan ons.

info@daru-koi.comDe uitwerking kan per vijver verschillen. Het resultaat is echter hetzelfde. Een heldere en vooral niet een groene vijver .


draadalgen in vijver

Last van draadalgen?


uv unit dompel uvc

Met een dompel uvc kun je ook zweefalgen bestrijden en verwijderen.