koivijverwinkel.nl

Goedkoop en altijd de laagste prijs.

Goedkoopste, aanbieding, laagste prijs? Wellicht vind je het hier.

Gratis vijverproducten.

Goedkoper dan goedkoop, dat zijn onze gratis vijverproducten. We hebben gratis koi voer, clips, petjes, thermometers, flessen bacteriën. Van alles.

Ook een leuke sleutelhanger hebben we vaak als optie voor het toevoegen van een gratis vijver product. We hebben niet altijd alle producten op voorraad die we gratis extra aanbieden maar doorgaans hebben we voldoende keuze.

Zo hebben we zijderupsen in ons assortiment. Zijdenrupsen zijn erg voedzaam en lekker voor de koi. Maar ook garnalen zijn bij ons als gratis product toe te voegen.

Op zoek naar een goedkope vijver thermometer. Bij ons is deze gratis toe te voegen. Goedkoper dan goedkoop kun je wel zeggen. Het meten van de temperatuur van de vijver is belangrijk en daarom hebben we de thermometer als gratis product vaak in ons assortiment.

Vijverbacteriën. Vijverbacteriën hebben we tevens als gratis product toegevoegd. Vijverbacteriën zijn erg belangrijk en al bij een redelijk kleine bestelling kun je deze toe voegen. We online bestellen dan weten wij zeker dat je niet voor niets naar onze vijverwinkel komt en weet u, als klant, zeker dat het product er is. Vijverbacteriën goedkoop. Bij ons dus vaak gratis.

Koisnoep. Om koi’s en vijvervissen tam te maken kun je onze koisnoep gebruiken. Deze koisnoep is vaak beschikbaar als gratis product en voeg je ook simpel toe als extra gratis product in onze online vijverwinkel.

Met vriendelijke groeten,

Het daru-koi team.

Gratis producten zoals sleutelhangers van Shiro utsuri.

Bij ieder product in onze vijverwinkel.

gratis

gratis sleutelhanger in onze vijverwinkel.