koivijverwinkel.nl

Goedkoop en altijd de laagste prijs.

Goedkoopste, aanbieding, laagste prijs? Wellicht vind je het hier.

Uit de garantie termijn.

Garantie termijn verlopen? Geen garantie meer op je produkt? Vijverwinkels en groothandels geven een bepaalde garantie termijn op het door jouw aangekochte product. Dit kan een vijverpomp, vijverfilter of bijvoorbeeld een uv unit zijn. Deze garantie geeft je het recht om garantie te verhalen als je in je recht staat. Buiten jouw schuld defect en binnen de garantie termijn? Dan is het vaak garantie en heb je recht op een vergoeding. Dit kan zijn dat het produkt wordt gerepareerd of vervangen. Als je bijvoorbeeld 2 jaar garantie hebt op een produkt dan geeft de leverancier, vijverwinkel en/of groothandel, je 2 jaar lang recht op aanspraak op deze garantie. Garantie heb je in dit geval 2 jaar lang vanaf de dag van aankoop. Dus geeft men je een nieuwe, laten we even zeggen, vijverpomp dan heb je niet opnieuw weer 2 jaar lang garantie vanaf de dag dat je de nieuwe mee kreeg. Garantie heb je vanaf de eerste dag dat je het produkt kocht.

vijverpomp garantie

Garantie termijn verlopen. Wij helpen je graag?

Garantie verlopen?

Garantie verlopen en je wilt kijken of je het produkt misschien nog kunt laten repareren? neem contact met ons op. Wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Bijvoorbeeld een blue eco vijverpomp buiten de garantie. Deze blue eco vijverpomp kunnen we voor je na laten kijken. Wat het kost om de blue eco eventueel te laten repareren dat hoor je dan van ons.

vijverpomp garantie verlopen

Auga, Blue eco, DM Vario vijverpomp garantie termijn verlopen? Wij kunnen je helpen.