koivijverwinkel.nl

Goedkoop en altijd de laagste prijs.

Goedkoopste, aanbieding, laagste prijs? Wellicht vind je het hier.

Regelbare vijverpomp.

Regelbare vijverpompen zijn in tegen stelling tot de standaard vijverpompen regelbaar in capaciteit in combinatie met het verbruik. Regelbare vijverpompen zijn dus energiezuiniger en duurzamer dan de niet regelbare vijverpompen.

Buiten het feit dat regelbare vijverpompen steeds vaker worden aangeprezen worden ze ook steeds populairder bij vijver winkelend Nederland. Het grootste voordeel van deze vijverpompen is dat je ze voor jouw specifieke doeleinden kunt gebruiken in die zin dat je ze kunt regelen qua stroomsnelheid en dus ook in stroomverbruik. Het grote voordeel in de wintermaanden maar ook in het vroege voorjaar en najaar is dat je de regelbare vijverpomp kunt terugzetten in wattage, dus je verbruikt minder stroom. De regelbare vijverpomp verbruikt minder stroom en voldoet toch aan je verwachting. Het vijverfilter, UV-unit, voorfilter worden voorzien van minder water maar functioneren nog wel voldoende. Regelbare vijverpompen zijn dus perfect op jouw situatie af te stemmen.

Bovenstaande is dus een goede reden om een regelbare vijverpomp aan te schaffen. Een regelbare vijverpomp is bij diverse vijverwinkels te koop. Wij verkopen echter verschillende regelbare vijverpompen tegen de laagste prijs.


Regelbare vijverpomp kopen.

Waar koop je zo’n regelbare vijverpomp? Natuurlijk bij ons. www.daru-koi.com

Wij bieden je onze laagste prijsgarantie. Elders goedkoper gezien. Laat het ons via een mailtje gewoon even weten en we kijken wat er mogelijk is.


Welke regelbare vijverpomp is de beste?

Ja, wat is nu de beste vijverpomp? Natuurlijk één die regelbaar is. De voordelen van regelbare vijverpompen zijn denk ik wel duidelijk. Wij verkopen betrouwbare kwalitatief hoogwaardige regelbare vijver pompen. Pompen die zich al enkele jaren uitgebreid bewezen hebben. Vijverpompen van Aquaforte zoals de Blue eco, DM vario, O plus vario of regelbare vijverpomp van Auga.


Blue eco regelbare vijverpomp.

De blue eco vijverpomp van Aquaforte is er in verschillende maten. De blue eco 240 en 320 zijn toch wel de meest verkochte. Het zijn hoogwaardige pompen die zich al heel veel jaren hebben bewezen. Ook de service en garantie afhandeling van Sibo is erg goed. Sibo distribueert deze vijverpompen al enige jaren en dit bevalt ons als vijverwinkel goed. Ze hebben dit van Estrad overgenomen. Service en kwaliteit staat bij Blue eco hoog in het vaandel. Blue eco defect, blue eco buiten de garantie, klachten over blue eco, een blueeco vijverpomp die hapert of het gewoon niet goed doet. Ok hier kunnen wij je mee helpen. Neem gewoon even contact met ons op. Van de blue eco serie zijn de controller en de pomp los verkrijgbaar. Ze staan op onze website en zijn dus separaat te bestellen. Handig voor als je controller of vijverpomp nog goed is maar één van de onderdelen is onherstelbaar kapot/defect. Blue eco kopen voor de laagste prijs? Kijk op onze website of stuur een mailtje als je een goedkoper aanbod van een concurrent hebt ontvangen.


DM vario of O plus vario.

De DM Vario en O plus Vario zijn er al enige jaren en ook deze vijverpomp heeft zich al enkele jaren bewezen. Het zijn relatief goedkope vijverpompen maar met 2 jaar garantie en heel weinig klachten voldoet deze vijverpomp aan menig behoefte. Het is een krachtige betrouwbare vijverpomp. Het enige nadeel is dat de controller minder goed bestand is tegen water. Dit is echter ook het geval bij UV-units of andere elektrische apparaten. Erg vreemd is dit dus niet. Aangezien het een vijverpomp is denken vele dat ook de controller tegen overmatig veel water bestand is. Dit is dus echter niet het geval. Het stroomverbruik is tussen de 30% en 100% capaciteit te regelen. Met het verminderen van het stroomverbruik wordt automatisch ook de ,,flow’’ gereduceerd. De O plus vario is speciaal gemaakt voor toepassingen onder water.

Wij raden aan om een regelbare vijverpomp te kiezen met een overcapaciteit, hierdoor weet je zeker dat je vijverpomp sterk genoeg is. Sterk genoeg om voldoende vijverwater te verpompen voor jouw toepassing. Verminderen in stroomverbruik en flow is immers een mogelijk waar je gebruik van kunt maken.

Type

Art. nr.

Watt

Flow

Max. opvoer hoogte

O-Plus Vario 10.000

RD721

15-85

4-9 m³/h

5 mtr.

O-Plus Vario 20.000

RD723

34-187

9-20 m³/h

7 mtr.

Type

Art. nr.

Watt

Flow

Max. opvoer hoogte

In-/Uitgang

DM-10.000 Vario

RD760

15-85

4-9 m³/h

5 mtr.

2″

DM-20.000 Vario

RD762

34-187

9-20 m³/h

7 mtr.

2″

DM-30.000 Vario

RD764

45-385

12-29 m³/h

8 mtr.

2″


De DM Vario/O plus Vario, een betrouwbare vijverpomp voor een passende prijs.


Regelbare vijverpomp van Auga.

Ook Auga heeft een regelbare vijverpomp. Deze wordt ook al enige jaren verkocht naar alle tevredenheid van vijverliefhebbers die ooit een Auga hebben aangeschaft. De Auga regelbare vijverpomp is er in verschillende types. Voor meer info verwijzen we je graag naar onze website. Elders een goedkopere verkoopprijs gezien. Laat het ons weten en wij geven je onze laagste prijsgarantie.


De nieuwste regelbare vijverpomp.

De nieuwste regelbare vijverpomp is de Aquaforte Vario. Deze Aquaforte vario heeft de gewaardeerde Sin wave techniek zoals die ook in de Blue eco is toegepast. Dit is een prime artikel van Sibo en vanzelfsprekend bij ons te koop. Een prime artikel is een artikel waaraan de meest hoge eisen worden gesteld. Een waardevolle verrijking van de producten die er te koop zijn op vijver gebied.

Meer weten over de Aquaforte vario PRIME? Kijk in onze categorie Aquaforte vario op deze website.

De Aquaforte Vario regelbare vijverpomp.

De Aquaforte Vario is bij ons verkrijgbaar.